Kængurufilet
- 1 kg kængurufilet
- olie til stegning
- salt
- peber
Sauce
- 1/2 l bouillon
- 1 dl mørk portvin
- 1/4 l fløde
- 1 spsk blåbærmarmelade
- 25 g tørrede svampe
- salt
- peber
- 100 g mel
- 75 g smør (smeltet og blandet sammen med melen)
- lidt margarine
Brun kødet, i olien, på en meget varm pande. Læg det derefter i en bradepande, og steg ved 140 grader i cirka 15-18 minutter, eller til det når kernetemperatur på 59 grader.
Saucen:
Blødgør svampene i lidt vand. Hak dem fint, og steg dem i lidt margarine. Tilsæt portvin, bouillon og syltetøj. Lad dette simre, ved svag varme, i cirka 25 minutter. Tilsæt fløden og jævn saucen, evt. med smørblandingen. Krydr med salt og peber.