Kængurufilet

Til 4 personer
  • 1 kg kængurufilet
  • olie til stegning
  • salt
  • peber

Sauce

  • 1/2 l bouillon
  • 1 dl mørk portvin
  • 1/4 l fløde
  • 1 spsk blåbærmarmelade
  • 25 g tørrede svampe
  • salt
  • peber
  • 100 g mel
  • 75 g smør (smeltet og blandet sammen med melen)
  • lidt margarine

Brun kødet, i olien, på en meget varm pande. Læg det derefter i en bradepande, og steg ved 140 grader i cirka 15-18 minutter, eller til det når kernetemperatur på 59 grader.

Saucen:
Blødgør svampene i lidt vand. Hak dem fint, og steg dem i lidt margarine. Tilsæt portvin, bouillon og syltetøj. Lad dette simre, ved svag varme, i cirka 25 minutter. Tilsæt fløden og jævn saucen, evt. med smørblandingen. Krydr med salt og peber.

Indsendt af
d.
22.03.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.03.08.
Kategori: