Gratineret fisk

Denne ovnret med fisk og kartofler er velegnet som en god hovedret.

Ingredienser
  • 600 g hellefisk eller torsk
  • 4 1/2 kartofler (mellemstore)
  • 3 æg
  • 75 g margarine
  • 130 g mel
  • 1 1/2 dl mælk
  • 1/2 tsk paprika
  • salt
  • peber
  • rasp
  • lidt margarine

Kog fisken og kartoflerne. Smelt 75 gram margarine i en gryde, rør melet i. Tilsæt mælk. Lad dette varme og tilsæt dernæst æggeblommerne. Mos fisken og kartoflerne sammen i en foodprocessor, tilsæt sovsen og paprika. Pisk æggehviderne stive og kom dem i. Krydr med salt og peber. Hæld blandingen i et ildfast fad, drys rasp over. Læg et par stykker margarine på. Bag ved 160 grader i 30 minutter.

Indsendt af
d.
23.03.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
23.03.08.
Kategori: