Moccafromage

Fromage lavet med æggeblommer, sukker, mælk, kaffe, kakao, husblas og pisket fløde.

Ingredienser
  • 4 æggeblommer
  • 1 dl sukker
  • 2 1/2 dl mælk
  • 1 spsk instant kaffepulver
  • 1 tsk kakaopulver
  • 2 1/2 dl fløde (pisket)
  • 4 blade husblas
  • kaffebønner til pynt

Læg husblassen i blød, i koldt vand, i 5 minutter. Pisk æggeblommerne luftige sammen med sukkeret.

Kog mælken sammen med kakao og kaffe. Skru ned for varmen så det ikke koger. Tilsæt æggeblandingen under piskning. Pisk til det begynder at tykne.

Tag husblassen op af vandet. Tag gryden af varmen og tilsæt husblassen under piskning. Lad dette køle lidt og tilsæt dernæst den piskede fløde.

Hæld fromagen i en skål, og sæt den i køleskabet i et par timer eller til den er stivnet.

Indsendt af
d.
23.03.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
23.03.08.
Kategori: