Kalkun- og mangosalat

Ingredienser
  • 1 kalkunbryst cirka 600 gram
  • 1 salat efter smag, skåret i strimler
  • 2 rødløg (i skiver)
  • 4 blommetomater (skåret i både)
  • 4 friske dadler skåret i skiver
  • 2 figner (hakkede)
  • 2 mandariner (skåret i skiver)
  • 10 skiver bacon skåret i mindre stykker

Mangodressing

  • 1 mango (modnet)
  • 100 ml eddike
  • 300 ml olivenolie
  • salt
  • peber
  • evt. koriander (til pynt)

Steg kalkunbrystet på en pande og krydr det med salt og peber. Læg det i et ildfast fad og steg det i ovnen, ved 170 grader i cirka 20 minutter, eller til det er gennemstegt. Steg baconen sprødt. Skær kalkunen i skiver, og bland det hele sammen i en skål.

Mos mangoen i en foodprocessor, tilsæt 100 ml olie, tilsæt eddike. Hæld langsomt resten af olien ved. Krydr med salt og peber. Læg salaten på tallerkener, og hæld dressingen over. Pynt evt. med frisk koriander.

Indsendt af
d.
23.03.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
23.03.08.
Kategori: