Gulerodssuppe med kokosmælk

Løg og gulerødder svitses i en gryde. Simrer så med resten af ingredienserne og blendes til en jævn suppe.

Ingredienser
  • lidt fedtstof til stegning
  • 1 løg (hakket)
  • lidt knoldselleri (skåret i terninger)
  • 2 1/2 fed hvidløg (hakket)
  • 1 kg gulerødder
  • 1 ds kokosmælk
  • 750 ml vand
  • 1 grøntsagsbouillonterning (uden gær)
  • ingefær (revet)
  • evt. revet muskatnød
  • evt. koriander

Svits hvidløg, løg og selleri i fedtstoffet, i en gryde til det bliver lidt blødt. Hak gulerødderne og kom dem i gryden. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det hele simre til gulerødderne er blevet bløde. Hæld det hele i en blender og blend til suppen er jævn. Tilsæt evt. muskatnød og koriander.

Indsendt af
d.
23.03.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
23.03.08.
Kategori: