Gulerodssuppe med kokosmælk
Løg og gulerødder svitses i en gryde. Simrer så med resten af ingredienserne og blendes til en jævn suppe.
- lidt fedtstof til stegning
- 1 løg (hakket)
- lidt knoldselleri (skåret i terninger)
- 2 1/2 fed hvidløg (hakket)
- 1 kg gulerødder
- 1 ds kokosmælk
- 750 ml vand
- 1 grøntsagsbouillonterning (uden gær)
- ingefær (revet)
- evt. revet muskatnød
- evt. koriander
Svits hvidløg, løg og selleri i fedtstoffet, i en gryde til det bliver lidt blødt. Hak gulerødderne og kom dem i gryden. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det hele simre til gulerødderne er blevet bløde. Hæld det hele i en blender og blend til suppen er jævn. Tilsæt evt. muskatnød og koriander.
- print Udskriv
- local_post_office Send som e-mail
Fedtfattig