Linsebøf

Skøn vegetarret med kartofler, linser, ost og tomater. Man laver en fars af grøntsager ved hjælp af en food processor. Steges i kokosolie 3 min. på hver side.

Ingredienser
  • 4 kartofler (kogte)
  • 200 g linser
  • 1 kop revet ost
  • 4 fed hvidløg (finthakkede)
  • 8 soltørrede tomater
  • 10 terninger feta
  • 2 spsk karry
  • salt
  • peber
  • 4 spsk kartoffelmel
  • rasp
  • 1 dl kokosmælk
  • 1 dl mandler eller nødder
  • kokosolie til stegning

Kom alle ingredienserne, på nær raspen, i en foodprocessor, og blend det godt sammen. Form dejen til bøffer og vend dem i raspen. Steg bøfferne i kokosolien, 3 minutter på hver side.
Servér med søde kartofler og god salat.

Indsendt af
d.
24.03.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
24.03.08.
Kategori: