Hønsesalat

Lav din egen, herlige hønsesalat! Det tager ikke mange minutter. Rørt sammen af ymer bliver varianten mere fedtfattig end dem man køber og med bidder af champignon og syrligt-sød ananas får den et let og friskt udtryk.

Ingredienser
  • 2 1/2 dl ymer
  • estragoneddike
  • engelsk sauce
  • karry
  • 260 g hønsekød (kogt)
  • 200 g champignoner
  • 200 g ananas (i egen saft)
  • evt. lidt salat

Bland ymeren med estragoneddike, engelsk sauce og karry. Reguler mængden efter smag – ingen af ingredienserne må være for overskyggende.

Skær hønsekødet ud i små stykker og hak champignon fint. Rør hønsebidder, champignon og ananasstykker i ymeren. Gem lidt ananas til pynt.

Anret hønsesalaten i en skål og dekorer evt. med salatblade og ananasstykker.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori: