Pizzadej med spelt

Her får du en nem opskrift på pizzadej med speltmel. Spelt er mere groft end hvedemel, så pizzaen kommer til at mætte lidt mere. Du kan komme lige det fyld på, du har lyst til.

Til 1 portion

Fedtfattig

Bland olie, vand og æg sammen, og rør gæren ud heri. Ælt mel og salt ind i den, til den er ensartet. Dæk den til med et viskestykke, og lad den hæve i 30 minutter.

Ælt den igen, og del dejen i 2. Rul begge dele ud i runde pizzaer, og læg dem på en plade beklædt med bagepapir.

Bag pizzaen med topping efter eget valg i 10-15 minutter ved 220 grader.

Indsendt af
d.
24.03.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.