Laksesandwich

En vidunderlig god opskrift på laksesandwich.

Ingredienser
  • flute
  • røget laks
  • rødløg
  • salt
  • peber

Æggeblanding

  • 1 spsk margarine
  • 5 æg
  • 1/2 dl mælk
  • 1 spsk creme fraiche
  • salt

Citronsauce

  • 1 ds creme fraiche (á 200 gram)
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 spsk citronsaft
  • 1/2 tsk honning
  • citronpeber
  • 1 tsk citronskal (revet)

Æggeblandingen:
Smelt margarinen på en pande. Steg æggene med mælken, rør rundt og salt lidt, inden creme fraiche røres ved. Hæld det i en skål og gem.

Citronsauce:
Bland alle ingredienserne sammen og lad saucen trække i 1 time, inden den skal bruges. Hvis man ikke synes om citronskræl, skal man blot si saucen, inden den skal bruges.

Skær baguetten på langs. Smør citronsauce på begge sider. Skær laksen i skiver og læg den på brødet. Drys æggeblandingen over. Krydr lidt med salt og peber. Skær løget i tynde skiver og kom dem på. Læg den anden halvdel af baguetten på og servér.

Indsendt af
d.
31.03.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
31.03.08.
Kategori: