Gratinerede brød med champignon

Gratinerede toastbrød med gode ingredienser og pålæg er en lækker natmad.

Til 4 personer
  • 1 løg (hakket)
  • 3 spsk smør
  • 1/2 kg champignoner (hakkede)
  • 2 spsk mel
  • 1 1/2 spsk rasp
  • 2 dl fløde
  • 4 spsk revet parmesanost
  • 4 spsk sherry
  • salt
  • peber
  • 2 spsk persille (klippet)
  • 4 skiver toastbrød (ristet)

Lad det hakkede løg simre, i en gryde, i 2 spiseskefulde smør. Tilsæt champignonerne og rist det hele i 5 minutter. Drys melet over og rør godt. Spæd til med fløden og lad det koge, under omrøring, i 5 minutter.

Rør sherry, salt og peber i. Tag gryden af varmen og fordel blandingen på de ristede toastbrød.
Drys med persille, og derefter med parmesan og rasp. Dryp 1 spiseskefuld smeltet smør over.

Gratinér brødet, i 6 minutter ved 200 grader. Servér mens det er varmt.

Indsendt af
d.
31.03.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
31.03.08.
Kategori: