Leverpate

En skøn kalveleverpate som bages i ovnen ved 180 grader og kan serveres lunken, varm eller kold.

Til 5 personer
  • 3 spsk rasp
  • 1 1/2 dl piskefløde
  • 200 g kalvelever i tern
  • 500 g hakket kalvekød
  • 1 løg (hakket)
  • 2 æg
  • 1/2 dl portvin
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk basilikum
  • 1/4 tsk peber
  • 60 g syltet peberfrugt

Udblød rasp i fløden og tilsæt kalvelever i tern. Tilsæt hakket kalvekød, løg, æg, portvin, salt, basilikum og peber. Lad dette trække i 1 times tid. Læg halvdelen af farsen i en smurt form og fordel syltet peberfrugt i strimler ovenpå. Læg resten af farsen øverst.

Bag i ovn, i 1 time ved 180 grader. Servér varm, lunken eller kold.

Indsendt af
d.
01.04.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.04.08.
Kategori: