Spaghetti med kødboller

Kødboller som laves med løg, æg, brødkrummer, krydderier, ost og hakket oksekød. Tilsæt tomatsovs og spaghetti kogt al dente. Rent guf.

Til 2 personer
  • 200 g hakket oksekød
  • 1 løg (hakket)
  • 1 æg
  • brødkrummer (fra 1 skive lyst brød, uden skorpe)
  • citronskal (revet)
  • 1 nip oregano
  • salt
  • peber
  • 50 g revet parmesanost (frisk)
  • 2 spsk mel
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 glas tomatsauce
  • 250 g spaghetti

Ælt kødet med løg, æg, brødkrummer, citronskal, oregano, salt og peber. Tilsæt den revne parmesan. Form dejen til kødboller og tril dem i melet. Brun kødbollerne på en pande, i olie, og tilsæt tomatsovsen. Lad det småkoge i 12 minutter.

Kog spaghettien al dente. Anret den kogte spaghetti med kødbollerne, sovsen og friskhøvlet parmesan.

Indsendt af
d.
02.04.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
02.04.08.
Kategori: