Banankage med valnødder

Valnødder eller hasselnødder er populært i banankage som denne. Med lidt smeltet chokolade på toppen bliver det ekstra godt.

Til 6 personer
  • 4 bananer
  • 2 1/2 dl sukker
  • 3 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk bagepulver
  • 100 g valnødder (eller hasselnødder)
  • 150 g rosiner (hvis det ønskes)
  • 3 dl hvedemel
  • 2 tsk kanel
  • 2 tsk kardemomme (kan undværes)
  • vand

Mos de 4 bananer og hak nødderne. Tilsæt de øvrige ingredienser. Tilsæt så vand, til massen er passende drøj. Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir (i stedet for fedtstof). Opvarm ovnen til 220 grader. Bages 40-50 minutter. Man kan smelte lidt chokolade og putte ovenpå kagen, for at gøre den lidt lækker.

Indsendt af
d.
04.04.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.04.08.
Kategori: