Lammekølle med kartofler

Opskrift på lammekølle tilberedt med hvidløg, persille og kartofler. Serveret med en god salat.

Ingredienser
  • 1 lammekølle (á ca. 1,5 kg)
  • salt
  • peber
  • 3 fed hvidløg (eller mere)
  • 1 1/2 bdt persille
  • 3 1/2 dl vand med bouillon
  • 1 1/2 kg kartofler

Varm ovnen op til 225 grader. Gnid salt og peber på lammekøllen. Andre krydderier kan bruges alt efter smag.

Vask kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Pres hvidløget og hak persillen. Bland vand med bouillon. Bland kartofler, hvidløg, persille, salt og peber i et ildfast fad, eller en bradepande, og hæld vand/bouillon over.

Læg lammekøllen på kartoflerne med hudsiden ned. Således skal den steges i 20 minutter. Skru derefter varmen ned til 160 grader. Vend lammekøllen om og steg den videre i cirka 1 time.

Servér med god salat.

Indsendt af
d.
14.04.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
14.04.08.
Kategori: