Medister i ovn med æbler og svesker

Røget medister skæres på langs og der kommes svesker og æbler i siden på dem. Derfter kommes smørklatter på og det steges i ovnen.

Til 3 personer
  • 1 røget medisterpølse
  • svesker efter egen lyst
  • 2 æbler
  • lidt smør

Tilbehør

  • kartofler
  • hollandaisesauce eller hvid opbagt sauce
  • frosne ærter og gulerødder
  • 1 tsk sukker

Den røgede medister frigøres af indpakningen. Derefter lægges den i et ovnfast fad. Der skæres cirka 6 revner i medisteren. Der kommes svesker i 3 af revnerne, og resten af sveskerne fordeles på fadet. Æblerne skrælles og skæres i skiver, de kommes i de sidste revner, og resten fordeles på fadet. Fordel smørklatter på kødet. Steg i forvarmet ovn, ved 200 grader i cirka 45 minutter.

Skræl og kog kartoflerne. Lav en opbagt sauce, eller brug Hollandaise sauce fra pakke, tilsæt frosne ærter og gulerødder efter smag, samt 1 teskefuld sukker.

Godt tip hvis der er rester til overs:

Hvis der er rester af medister og kartofler til overs, er det oplagt at bruge til en svensk pølseret. Du skal blot lige fjerne svesker og æbler fra medisteren først, og så er der nem mad til en dag mere.

Indsendt af
d.
14.04.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
14.04.08.
Kategori: