Butterdejsstang med skinke og ost
Ristede champignoner og skinketern blandes med flødeost og kommes på butterdej som flettes sammen til en stang.
- 250 g champignoner (skivede)
- purløg (hakket)
- 100 g skinketern
- 175 g flødeost naturel
- 1 æg
- 2 tsk sennep (mild)
- salt
- 5 plader butterdej (optøet)
Rist champignon på en tør pande. Kom dem derefter i en skål sammen med skinketern. Rør flødeost, skinke og champignon sammen, og tilsæt sennep, salt og purløg.
Læg butterdejspladerne oven på hinanden og rul dejen til et aflangt stykke, cirka 25 x 35 cm.
Fordel fyldet ned langs midten og skær skrå snit i dejen med 1 cm mellemrum, så den strimles. Fold strimlerne ind over fyldet som fletværk og pensl med æg. Bag nederst i ovn, ved 200 grader i 35-40 minutter, og servér med din grønne yndlingssalat.