Butterdejsstang med skinke og ost

Ristede champignoner og skinketern blandes med flødeost og kommes på butterdej som flettes sammen til en stang.

Ingredienser
  • 250 g champignoner (skivede)
  • purløg (hakket)
  • 100 g skinketern
  • 175 g flødeost naturel
  • 1 æg
  • 2 tsk sennep (mild)
  • salt
  • 5 plader butterdej (optøet)

Rist champignon på en tør pande. Kom dem derefter i en skål sammen med skinketern. Rør flødeost, skinke og champignon sammen, og tilsæt sennep, salt og purløg.
Læg butterdejspladerne oven på hinanden og rul dejen til et aflangt stykke, cirka 25 x 35 cm.
Fordel fyldet ned langs midten og skær skrå snit i dejen med 1 cm mellemrum, så den strimles. Fold strimlerne ind over fyldet som fletværk og pensl med æg. Bag nederst i ovn, ved 200 grader i 35-40 minutter, og servér med din grønne yndlingssalat.

Indsendt af
d.
17.04.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.04.08.
Kategori: