Rib Eye i marinade

Ingredienser
  • 4 højrebsbøffer
  • salt
  • peber
  • 1 bdt frisk basilikum
  • 1 bdt frisk timian
  • 250 g smør (blødt)
  • brød
  • 4 tomater (fuldmodne)
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • 1/2 netmelon (gem saften)
  • 2 spsk sød chilisauce

Marinade

  • 2 dl rødvin
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 2 tsk sojasauce
  • olivenolie
  • 1 spsk basilikum (friskhakket)
  • 1 spsk timian (friskhakket)

Bland alle ingredienserne til marinaden sammen og lad bøfferne trække deri.

Rør det bløde smør sammen med friskhakkede krydderurter, og stil det derefter køligt. Lav salat af tomatskiver, hakkede peberfrugter, netmelon i tern og hakket salatløg.

Hæld dressing af sød chilisauce, blandet med saften fra netmelonen over, og lad det trække.

Tag bøfferne op ad marinaden og dup dem tørre.

Pensl bøfferne med olie og grill dem. Krydr kødet med salt, peber og friskhakkede krydderurter.
Servér bøfferne med kryddersmør, salat og godt brød.

Indsendt af
d.
06.05.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.05.08.
Kategori: