Grillet kalvefilet med kartoffelsalat

Dejlig opskrift på en frisk og sommerlig kartoffelsalat og kalvefilet på grill. Den helt perfekte kombination.

Til 4 personer
  • 1 kg kartofler (små og skrubbede)
  • 3 dl hønsebouillon
  • 1 agurk
  • 2 snackpebre
  • 1 bdt radiser
  • lidt frisk salvie
  • 2 spsk olie
  • 3 spsk citronsaft
  • salt
  • peber
  • 4 skiver kalvefilet

Skræl kartoflerne, og kog dem i 10-12 minutter i hønsebouillon. Lad dem køle helt af

Skær agurk og snackpeber i tern, og snit radiserne.

Hak salvie, og bland det med olie og citronsaft. Bland det med de snittede grøntsager og de afkølede kartofler, og lad det hele trække i et par timer på køl.

Drys kalvefileterne med salt og peber, og grill dem i ca. 5 minutter på hver side.

Server de grillede kalvefileter med kartoffelsalaten.

Indsendt af
d.
30.05.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.05.08.
Kategori: