Grillet kalvefilet med kartoffelsalat
Dejlig opskrift på en frisk og sommerlig kartoffelsalat og kalvefilet på grill. Den helt perfekte kombination.
- 1 kg kartofler (små og skrubbede)
- 3 dl hønsebouillon
- 1 agurk
- 2 snackpebre
- 1 bdt radiser
- lidt frisk salvie
- 2 spsk olie
- 3 spsk citronsaft
- salt
- peber
- 4 skiver kalvefilet
Skræl kartoflerne, og kog dem i 10-12 minutter i hønsebouillon. Lad dem køle helt af
Skær agurk og snackpeber i tern, og snit radiserne.
Hak salvie, og bland det med olie og citronsaft. Bland det med de snittede grøntsager og de afkølede kartofler, og lad det hele trække i et par timer på køl.
Drys kalvefileterne med salt og peber, og grill dem i ca. 5 minutter på hver side.
Server de grillede kalvefileter med kartoffelsalaten.