Stegte rodfrugter

Kartofler og de øvrige rodfrugter steges til de er møre. Dernæst tilsættes de øvrige ingredienser. Server med et spejlæg til.

Til 4 personer
  • 6 kartofler
  • 2 gulerødder
  • 1/2 knoldselleri
  • 1 ræddike
  • 1 rødløg
  • 1 bdt persille
  • frisk timian
  • salt
  • peber
  • paprika
  • 4 æg
  • rapsolie

tilbehør

  • spejlæg

Skær kartoflerne, gulerødderne, rodsellerien og ræddiken i tern. Snit rødløget. Steg kartoflerne og de øvrige rodfrugter til de er møre, men ikke udkogte. Tilsæt løget og steg det med i et par minutter. Tilsæt hakket persille, hakket timian, salt, peber og paprika. Servér med spejlæg.

Indsendt af
d.
13.06.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
13.06.08.
Kategori: