Rodfrugter i ovn

Kartofler, gulerod, pastinak og porre anvendes i denne gode ovnret. Skal have ca. 50 minutter i ovnen med ost ovenpå.

Til 2 personer
  • 1/4 kg kartofler
  • 1 gulerod
  • 1 pastinak (lille)
  • 1 porre
  • urtesalt
  • tørret basilikum
  • salt
  • peber
  • rapsolie
  • revet ost
  • 1 1/2 dl madlavningsfløde

Skær kartoflerne, guleroden og pastinakken i grove strimler. Skær porren i skiver. Bland grønsagerne sammen i et ildfast fad, og drys med urtesalt, basilikum og revet ost. Dryp rapsolie over. Hæld 1½ deciliter madlavningsfløde, salt, peber og mere ost over. Stil det i ovnen, i 50 minutter ved cirka 180 grader.

Indsendt af
d.
15.06.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
15.06.08.
Kategori: