Pandekager med champignon og kylling

Denne opskrift på lækre pandekager med et skønt fyld af champignon og kylling i ostesauce er både nem og en sikker vinder hos både børn og voksne. Retten kan med fordel serveres med en frisk grøn salat til.

Til 4 personer

Dej

  • 3 æg
  • 100 g mel
  • 1/2 tsk salt
  • 1 kop mælk

Fyld

  • 125 g champignoner
  • 1/4 løg
  • 50 g smør
  • 3 spsk mel
  • 1/2 tsk salt
  • 1 knsp peber
  • 1 kop mælk
  • 300 g gouda ost (revet)
  • 300 g kogt kyllingekød (hakket)

Rør æg, mel, salt og mælk sammen. Lad dejen stå og trække i ca. en halv time. Bag 8 forholdsvis tykke pandekager af dejen.

Varm ovnen op til 175 grader.

Hak champignon og løg. Smelt smørret på en pande, og lad løg og champignon simre deri i ca. 10 minutter.

Tilsæt mel og krydderier, og rør godt rundt. Kom mælken i lidt ad gangen, og lad det hele koge op. Rør konstant rundt, til saucen bliver tyk. Kom 2/3 af osten i, og lad den smelte sammen med saucen. Tilsæt kylling.

Kom fyldet på pandekagerne, og rul dem op. Fold enderne sammen og læg pandekagerne i et ildfast fad med folden nedad.

Bag de fyldte pandekager i 20 minutter. Drys den sidste tredjedel af osten over, og bag pandekagerne videre, til osten er smeltet.

Servér med en frisk salat til.

Indsendt af
d.
04.07.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.07.08.
Kategori: