Kage med cornflakes
- 200 g sukker
- 2 æggehvider
- 2 kopper cornflakes (store)
- 1 tsk bagepulver
- smør
- mel
Fyld
- 100 g mørk chokolade
- 1 1/2 dl fløde
Creme
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- 1 tsk sukker
- 1 plade chokolade
- 1 dl fløde (pisket)
- evt. piskefløde til pynt
Bund:
Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret. Kom cornflakes og bagepulver i. Kom dejen i to smurte springforme. Drys evt. også formene med lidt mel. Bag ved 150-170 grader i 30 minutter.
Fyld:
Pisk fløden og hak chokoladen, bland dette sammen og smør det imellem bundene, når de er blevet kolde.
Creme:
Pisk æggeblommer og sukker sammen. Kom det i den piskede fløde. Smelt chokoladen og lad den køle lidt, og kom den i. Smør cremen på kagen og pynt evt. med fløde.