Kokoskage med creme

Ingredienser
  • 3 æg
  • 250 g flormelis
  • 250 g kokosmel
  • 2 spsk mel
  • 1 tsk vaniljeessens

Creme

  • 100 g mørk chokolade
  • 50 g margarine
  • 2 spsk flormelis

Pynt

  • 1/2 ds ananas eller anden frugt
  • 1/4 l fløde

Pisk æg og sukker sammen. Tilsæt kokosmel, mel og vanilleessens. Hæld dejen i 24-26 cm form. Bag ved 175 grader, på nederste rille, i 20-25 minutter.
Rør margarine og flormelis godt sammen. Smelt chokoladen over vandbad og tilsæt det smørblandingen.
Hæld lidt ananassaft på kagebundene og smør cremen over. Pynt med ananas og pisket fløde. Lad kagen stå og trække et par timer inden den serveres.

Indsendt af
d.
27.08.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
27.08.08.
Kategori: