Spændende kartofler

Der laves en god sauce af blandt andet æg, creme fraiche og krydderier som kommes ovenpå tomater, katofler og skinke. Bages i ovnen.

Ingredienser
  • 500 g kartofler
  • 4 æg (hårdkogte)
  • 100 g skinke
  • 2 tomater (mellemstore)
  • 1 peber

Sauce

  • 200 g creme fraiche
  • 2 æg
  • 1/4 tsk salt
  • 0,13 tsk peber
  • 1/4 tsk stødt muskatnød
  • 2 spsk forårsløg (hakket)
  • 50 g revet ost
  • 50 g margarine

Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Skær skinken og peberen ligeledes i tern. Skær tomater og æg i skiver. Læg det i en skål, i lag, slut af med tomater.

Sauce:
Hak æggene og kom dem i creme fraichen. Tilsæt krydderierne og hakket forårsløg. Hæld saucen over tomaterne og drys ost på. Drys margarine bidder over og bag ved 200 grader, i 40-50 minutter, eller til kartoflerne er møre.

Indsendt af
d.
01.09.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.09.08.
Kategori: