Dadelbrød

Ingredienser
  • 3 dl mælk
  • 50 g margarine
  • 250 g mel
  • 3 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 75 g sukker
  • 50 g valnødder (hakkede)
  • 100 g dadler (hakket groft)
  • 2 spsk appelsinskal (tørret og hakket)

Varm mælk, margarine og sirup sammen til margarinen er smeltet. Sigt mel og bagepulver sammen og tilsæt sukker, salt, valnødder, dadler og appelsinskræl. Tilsæt mælkeblandingen, og rør rundt med en grydeske. Kom dejen i smurt form og glat det ud med en våd grydeske. Bag ved cirka 180 grader, i 35-40 minutter. Skær brødet ud i tynde skiver og servér med smør.

Indsendt af
d.
01.09.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.09.08.
Kategori: