Sovs til frikadeller

Ingredienser
  • 8 dl bouillon
  • 200 g creme fraiche
  • ca. 200 g ananas (konserves) (i tern)
  • 1 tsk oksefond
  • 2 tsk sojasauce
  • 2 tsk sukker
  • 1/2 tsk sort peber
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk løgpulver
  • 1/2 tsk allehånde
  • 1 dl vand (koldt)
  • 4 spsk mel
  • kulør

Varm bouillon og tilsæt creme fraiche. Kom ananas i tern, samt ananassaft i. Tilsæt krydderierne og oksefond. Jævn med blanding af kold vand og mel. Tilsæt kulør. Lad sovsen koge i 5-10 minutter. Servér til frikadeller, rødkål og ærte.

Indsendt af
d.
01.09.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.09.08.
Kategori: