Spansk risret

En dejlig spansk risret med fyldt med dejlige grøntsager og andet lækkert.

Ingredienser
  • 250 g ris
  • 1 spsk karry
  • 100 g champignoner
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 1/2 grøn peberfrugt
  • 5 spsk mayonnaise
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 1/2 toastbrød (uden skorpe)
  • 200 g rejer
  • revet mozzarella

Kog risen, sammen med karry. Skær champignonerne i skiver og steg dem. Krydr med salt og peber. Hak peberen småt. Rør mayonnaise og fløde sammen. Skær brødet i tern og kom det i flødeblandingen. Kom ris og champignoner ved. Tilsæt rejer og peber. Bland det hele godt sammen og hæld det i et ildfast fad. Drys mozzarella over og bag, ved 200 grader, i cirka 20 minutter.

Indsendt af
d.
04.09.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.09.08.
Kategori: