Kyllingebryst med pasta

Kyllingebryst med pasta og en fantastisk sauce af ananas og fløde. Den skal prøves.

Ingredienser
  • kyllingebryst
  • krydderier efter smag
  • båndpasta eller pasta med fyld

Sauce

  • 1/2 løg (hakket)
  • olie til stegning
  • 1 æble (i tern)
  • 200 g ananas
  • 1/2 peberfrugt (finthakket)
  • 1 spsk karry
  • 2 dl fløde
  • salt
  • peber
  • 1 hønsebouillonterning

Kog pastaen efter anvisningerne på pakken. Krydr kyllingebrysten efter smag, og steg dem i ovnen, ved 180 grader, i cirka 30 minutter.
Steg løg, æble og peber i olie, i en gryde. Tilsæt ananas og fløde. Lad saucen koge i 5 minutter. Smag til med bouillon, salt og peber.
Hæld pastaen på en tallerken og læg kyllingen på. Hæld saucen over og servér med brød.

Indsendt af
d.
04.09.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.09.08.
Kategori: