Kyllingebryst med pasta
Kyllingebryst med pasta og en fantastisk sauce af ananas og fløde. Den skal prøves.
- kyllingebryst
- krydderier efter smag
- båndpasta eller pasta med fyld
Sauce
- 1/2 løg (hakket)
- olie til stegning
- 1 æble (i tern)
- 200 g ananas
- 1/2 peberfrugt (finthakket)
- 1 spsk karry
- 2 dl fløde
- salt
- peber
- 1 hønsebouillonterning
Kog pastaen efter anvisningerne på pakken. Krydr kyllingebrysten efter smag, og steg dem i ovnen, ved 180 grader, i cirka 30 minutter.
Steg løg, æble og peber i olie, i en gryde. Tilsæt ananas og fløde. Lad saucen koge i 5 minutter. Smag til med bouillon, salt og peber.
Hæld pastaen på en tallerken og læg kyllingen på. Hæld saucen over og servér med brød.