Melon forret – Gravet lam

Graved lam er en delikatesse i mange verdensdele. Tynde skiver serveret med sød og saftig melon er heller ikke til at modstå. Prøv denne lækre melon forret med lam.

Ingredienser
  • 1 kg lammeculotte
  • 1/2 dl sukker
  • 1/2 dl groft salt
  • 1 1/2 spsk sort peber (grovkværnet)
  • 1 tsk enebær (knuste)
  • evt. frisk basilikum eller persille til pynt

Sauce

  • 200 g creme fraiche
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk dijonsennep
  • saften fra 3/4 limefrugt
  • melon (tilbehør)

Sauce:
Rør alle ingredienserne sammen.

Kød:
Bland krydderierne sammen. Læg kødet i en plastikpose og hæld krydderblandingen i. Luk posen og ryst den godt. Lad kødet marinere, i køleskabet, i 3-4 dage. Tag kødet ud og skrab krydderierne af. Skær kødet i meget tynde skiver. Læg skiverne på en tallerken, i et tyndt lag og servér med saucen, melon, brød og smør. Pynt evt. med basilikum eller hakket persille.

Indsendt af
d.
25.09.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
25.09.08.
Kategori: