Kalvelever i flødesovs

Hører du til dem der elsker kalvelever med flødesovs? Så er denne opskrift måske noget for dig.

Til 4 personer
  • 700 g kalvelever (tynde skiver)
  • 2 spsk mel
  • 1/2 spsk paprika
  • salt
  • peber
  • smør
  • 1/4 l piskefløde
  • 3 løg (skivede)
  • 250 g champignoner (skivede)
  • 4 tomater (skivede)
  • kartofler
  • salat

Vend tynde kalveleverskiver i mel, salt, peber og paprika. Brun løgene i smør. Tilsæt champignonerne lad dem snurre 5 minutter. Tag fra. Rist tomatskiverne. Tag fra. Brun leverskiverne. Spæd med fløden. Lad det snurre 10 minutter. Tilsæt løg og champignoner. Snur 5 minutter. Læg kød og grønsager på fad og pynt med de ristede tomatskiver. Server med kartofler og din yndlingssalat samt 1 flaske rødvin.

Indsendt af
d.
02.10.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
02.10.08.
Kategori: