Bagekartofler med creme fraiche

Bagekartofler med creme fraiche kan være en god variation fra de velkendte bagekartofler med persille- eller hvidløgssmør. Den kolde creme fraiche giver dem en ekstra pift.

Ingredienser
  • 1 ds creme fraiche
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk sort peber
  • 2 spsk persille (friskhakket)
  • bagekartofler

Pynt efter smag

  • F.eks. champignoner / løg / persille / dild / røget laks / rejer / kaviar / oliven

Pak kartoflerne i sølvpapir og bag dem i cirka 1,5 time, ved 220 grader. Bland de resterende ingredienser sammen og gem blandingen i køleskabet.
Skær et kors i kartoflerne og åbn dem lidt. Fyld blandingen i og pynt med fx: Champignon, løg, persille, dild, røget laks, rejer, kaviar, oliven eller peber.

Indsendt af
d.
08.10.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
08.10.08.
Kategori: