Stegt havkat

Prøv denne opskrift med stegt havkat. Fisken er måske ikke køn, men den smager utroligt godt - her serveret med krydret flødeostesauce. Det er guf!

Ingredienser
  • havkat
  • mel
  • krydderier efter smag
  • smør til stegning

Sauce

  • 200 g flødeost
  • peber (Nykværnet)
  • bouillon
  • 1/4 l madlavningsfløde

Bland mel og krydderier sammen på en tallerken. Rens fisken og vend den i melblandingen. Kom den på en varm pande, med smeltet smør, og steg den mør.
Kom osten i en gryde sammen med fløden. Tilsæt rigeligt med sort peber. Varm saucen til kogepunktet, men fjern den fra varmen, inden den koger. Kom bouillon i og rør rundt.

Tip: Hvis du vil have saucen tyk, skal du gemme lidt af fløden. Den skal så blandes med lidt af melblandingen fra fisken, og tilsættes saucen.

Indsendt af
d.
13.10.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
13.10.08.
Kategori: