Caribisk mad – Kylling fra Trinidad
Caribisk mad er en sanseoplevelse. Her kan du se en opskrift på en fantastisk kylling fra Trinidad. Den indeholder blandt andet karry, kokosmælk og rom – En sand nydelse!
- 4 kyllingebryster i tern
- 3 fed hvidløg (hakkede)
- 1 spsk rom (evt. lidt mere)
- 2 tsk olie til stegning
- 1 løg (hakket)
- 1 spsk citrongræs (hakket)
- 1 spsk karry
- 1/2 kop kokosmælk
- 2 tsk sesamolie
- 1 chili
- Frisk persille eller koriander til pynt
Kom kylling, rom og hvidløg sammen i en skål. Lad det trække i et par timer i køleskabet. Varm olien på en pande og steg løget i et par minutter. Kom kyllingen på panden og steg den hurtigt, den skal kun lige blive hvid.
Bland kokosmælk, citrongræs, sesamolie og karrypulver sammen i en skål. Tilsæt det panden og rør godt rundt. Lad det koge i et stykke tid, eller til kyllingen er mør. Tilsæt chili. Pynt med persille eller frisk koriander. Servér med ris.