Lammegullasch

Prøv denne dejlige, nemme opskrift på lammegullasch. Du kan lave hele retten dagen før og så bare koge den, inden den skal serveres. Lettere bliver det ikke.

Ingredienser
  • 500 g skært lammekød i tern
  • 5 spsk olie
  • 2 æggeblommer
  • 2 spsk kinesisk sojasauce
  • 2 spsk worcestershire sauce
  • 2 tsk bouillon
  • 2 tsk karry
  • 1 1/2 tsk sukker
  • 2 tsk mælk
  • 1 løg (hakket)
  • 1 grøn peberfrugt (hakket)
  • 1/4 l fløde
  • meljævning

Bland det hele sammen i en gryde, undtagen fløde og sovsejævner, og lad det stå og trække, i køleskabet, natten over. Kog ved svag varme, i cirka en time. Kom sovsejævner og cirka ¼ liter fløde i, lige inden servering.

Indsendt af
d.
15.10.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
15.10.08.
Kategori: