Hurtig banankage

Prøv denne hurtige banankage, det bliver ikke nemmere. Du køber bare nogle kagebunde, pisker en lækker likørfromage, og smører syltetøj og bananer på. Det er guf!

Ingredienser
  • 6 dl fløde
  • 80 g sukker
  • 30 g Baileys
  • 6 blade husblas
  • 2 æg
  • 2 lagkagebunde (hvide)
  • 1 banan
  • syltetøj

Pynt

  • chokolade
  • piskefløde

Kom 1 kagebund i en form og smør syltetøj på. Skær bananen i skiver og læg dem ovenpå.
Læg husblassen i blød, i koldt vand. Pisk æg og sukker sammen. Smelt husblassen over vandbad. Kom lidt Baileys i for at køle husblassen. Kom blandingen i æggeblandingen. Pisk fløden og kom resten af likøren i. Rør forsigtigt fløden i æggeblandingen. Smør fromagen over bananerne og læg den anden kagebund over. Lad kagen stå på køl natten over.
Pynt med chokolade og fløde.

Indsendt af
d.
16.10.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
16.10.08.
Kategori: