Cremet fiskesuppe

Ved at kombinere fløde og kokosmælk opnår du en særdeles cremet fiskesuppe. Det bedste er, at den kan tilberedes længe i forvejen, fisken skal blot tilsættes til sidst.

Til 4 personer
  • 1 l vand
  • 1 dl hvidvin
  • 1/3 forårsløg (den grønne del)
  • 1 gulerod
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 knoldselleri
  • 1 fed hvidløg
  • 1 1/2 tsk karry
  • 2 fiskebouillonterninger
  • 4 bouillonterninger
  • 1/4 l fløde
  • 1 ds kokosmælk (á 4 dl)
  • salt
  • peber

Jævner

  • 50 g margarine
  • 50 g mel
  • 100 g hummer eller krebs
  • 100 g rejer
  • 100 g kammuslinger

Hak grøntsagerne groft og steg dem i olie, i en gryde. Tilsæt karry og tomatpuré. Kom vand og vin i gryden. Tilsæt bouillonterninger og hvidløg. Lad det koge i 15 minutter. Sigt suppen og jævn den med en blanding af margarine og mel. Kom kokosmælk i og smag til med salt og peber.
Kom fløde, hummer, rejer og kammuslinger i. Lad det koge i 2-3 minutter og servér straks.

Tip: Du kan lave det meste dagen før. Du skal bare tilsætte fløde og fisk lige inden suppen serveres.

Indsendt af
d.
16.10.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
16.10.08.
Kategori: