Chokoladefromage

Prøv denne opskrift på chokoladefromage. Den har en dejlig kraftig smag. Hvis du ønsker en mere rund og blød smag, kan du bruge mildere chokolade og mere fløde.

Ingredienser
  • 100 g mørk chokolade (70%)
  • 100 g mørk chokolade (55%)
  • 5 pasteuriserede æggeblommer
  • 50 g sukker
  • 1/4 l fløde
  • 5 æggehvider
  • 30 g vaniljesukker (pasteuriseret)

Smelt chokoladen over vandbad og tag skålen væk fra vandbadet.

Pisk æggehvider og vaniljesukker sammen til hviderne er stive. Pisk æggeblommer og sukker sammen til en let og lys blanding. Pisk æggeblommeblandingen og chokoladen sammen.

Pisk fløden og vend den i, med en grydeske eller dejskraber. Vend til sidst æggehviderne forsigtigt i. Gem på køl.

Indsendt af
d.
16.10.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
16.10.08.
Kategori: