Gratinerede grøntsager

Gratinerede grøntsager er en nem og let ret der kan serveres som en aftensmåltid for sig selv, eller som tilbehør til diverse kødretter.

Ingredienser
  • 1/2 porre
  • 1/2 løg
  • 3/4 peberfrugt
  • 2 spsk smør
  • 400 g champignoner
  • 100 g skinkestrimler
  • 1/2 kop ærter
  • 6 æg
  • 1/2 kop fløde
  • 1/2 kop mælk
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 100 g spaghetti
  • 2 spsk persille
  • 3 spsk revet ost

Kog spaghettien efter anvisningerne på pakken. Skær porren i skiver. Skær løg og peber i tern. Kom det på en pande og lad det simre, i lidt smør. Skær champignonerne i skiver og kom dem på panden. Lad dette simre i 3-5 minutter. Kom skinke og ærter på og steg det med i cirka 3-5 minutter.
Pisk æg, fløde, mælk, persille, salt og peber sammen. Hæld vandet fra spaghettien og skyl det med lunt vand. Kom det i æggeblandingen og tilsæt grøntsagerne.
Smør et ildfast fad og hæld blandingen i. Drys ost over og bag ved 200 grader, i 20-30 minutter. Servér med nybagt brød.

Indsendt af
d.
27.10.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
27.10.08.
Kategori: