Pandekager med skinke

Pandekager med skinke er gode både til madpakken og til buffet. De smager desuden godt både kolde og varme. Servér med lidt salat og du har en dejligt let ret.

Ingredienser
  • 1 dl mel
  • 1 tsk salt
  • 2 dl mælk
  • 4 æg
  • 1 tsk sennep
  • 2 spsk olie
  • 2 1/2 tsk timian

Fyld

  • 200 g skinke
  • 200 g ost
  • 1 tsk timian
  • 200 g creme fraiche

Bland mel og salt sammen. Tilsæt mælk og æg. Kom sennep og olie i. Lad dejen trække i 30 minutter. Bag tynde pandekager. Drys timian på den ubagte side og vend pandekagen om.

Skær skinken i strimler og riv osten. Hæld creme fraiche i et ildfast fad. Bland skinke og 2/3 del af osten sammen. Kom det i pandekagerne. Rul dem op og læg dem i creme fraichen. Drys timian over og derefter resten af osten. Bag ved 200 grader, i 20-30 minutter. Servér varmt eller koldt, med salat.

Indsendt af
d.
27.10.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
27.10.08.
Kategori: