Gratinret med kartofler

Denne fantastiske gratinret med kartofler har en rund og fyldig smag. Kartoflerne er gratineret i en blanding af fløde, krydderier og ost. Det er guf!

Ingredienser
  • 1 kg kartofler (skrællede)
  • 3 æg
  • 3 dl fløde
  • 3/4 tsk revet muskatnød
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 3 1/2 fed hvidløg
  • 100 g revet ost
  • 3 spsk parmesanost

Skær kartoflerne i skiver. Pisk æg, mælk, fløde og krydderier sammen. Gnid et ildfast fad med 1-2 fed hvidløg og dernæst med smør. Læg kartoffelskiver og ost på skift i fadet, afslut med ost. Hæld flødeblandingen over og drys med parmesan. Smuldr lidt smør over og bag ved 200 grader, i 1 time.

Indsendt af
d.
27.10.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
27.10.08.
Kategori: