Farsbrød med æg

Farsbrød med æg er en ret der kan laves dagen før den skal bruges. Retten smager super godt både kold og varm.

Til 4 personer
  • 500 g hakket svinekød
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 æg
  • 4 æg (kogt og pillet)
  • 1 løg
  • 1 rød peberfrugt
  • 250 g champignoner
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk basilikum
  • 2 spsk mel
  • mælk (eller vand)
  • salt
  • peber

Kød, 1 æg (det rå) og mel, puttes i en skål. Alle grøntsager hakkes/skæres i små tern og puttes op til kødet. Alle krydderier tilsættes og farsen røres godt.

Tag en sandkageform og smør det med lidt olie. Læg først et lag fars på 3-4 cm. På de pillede æg skæres enderne af og de lægges i farsen, midt i formen på den lange led, læg mere fars over.
Hvis der er fars til overs, kan der laves frikadeller heraf.

Kom formen i ovnen og bag farsen i cirka 1 lille time, ved 180 grader. Farsen kan spises både varm og kold med en god salat og flute til.

Indsendt af
d.
05.11.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.11.08.
Kategori: