Fiskeboller i gryde

Fiskeboller i gryde er en hurtig ret. Bollerne kan laves på under 30 minutter, og de smager fantastisk. Vil du spare på kalorierne kan du erstatte fløden med sødmælk.

Ingredienser
  • 1 kg kullerfilet
  • 3 æggehvider
  • 3 1/2 dl fløde
  • 1 tsk salt
  • 1 knsp peber
  • 2 l fiskebouillon

Hak fisken fint. Tilsæt æggehviderne en ad gangen og rør godt ind imellem. Tilsæt fløde og derefter salt og peber. Hæld bouillon i en gryde og lad den koge.

Lav fiskeboller af dejen med en teske. Kom dem i den kogende bouillon og lad dem koge i cirka 8 minutter.

Servér med kogte kartofler og salat.

Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori: