Hummerhaler på grill

Hummerhaler på grill kan bruges som let forret til flere personer. Men retten kan sagtens mætte 4 personer, hvis den serveres sammen med god salat og evt. couscous.

Til 4 personer
  • 1 dl olivenolie
  • 20 hummerhaler
  • 1 spsk persille (hakket)
  • 6 fed hvidløg (pressede)
  • salt
  • peber (friskkværnet)
  • evt. blandet salat (evt. lollo rosso eller icebergsalat)
  • 8 grillspyd

Læg 5 hummerhaler sammen og stik 2 grillspyd igennem dem. Bland olivenolie, hvidløg og persille sammen og smør det på hummerhalerne.

Krydr med salt og peber og grill ved høj varme, i 1-2 minutter, på hver side. Fordel salaten på tallerkner og læg hummeren på. Hæld den resterende olie på.

Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori: