Stegt brosme

Brosme er en fantastisk spisefisk med fast hvidt kød, og den smager meget som torsk. I denne opskrift kan du se, hvordan du steger fisken og laver god sauce til.

Ingredienser
  • 400 gram brosme, uden skind og ben
  • 3 spiseskefulde hakkede, grønne æbler
  • 3 spiseskefulde skivet rødløg
  • 1 1/2 tsk karry
  • 1-2 fed hvidløg, hakket
  • 1/2 tsk timian
  • 1 dl fiskebouillon
  • 1 dl valle
  • 1 dl fløde
  • salt
  • peber
  • mel
  • smør eller olie til stegning

Rul fisken i mel, krydret med salt, peber og lidt karry. Steg den gylden, i smør eller olie. Læg fisken til side, men hold den varm.
Kom mere smør på panden og svits karry deri. Tilsæt æbler og løg. Kom derefter valle og bouillon på panden. Lad dette koge i 3-4 minutter. Jævn med fløde, og smag til med salt og peber. Hæld saucen i en skål og servér til fisken.

Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori: