Kyllingebryst i bacon

Kyllingebryst i bacon smager lækkert, grillet. Men du kan også lave retten i ovnen. Du skal bare give den høj varme til sidst, så baconen bliver gylden og sprød.

Ingredienser
  • kyllingebryst
  • bacon

Sauce

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 dl ketchup
  • 1 dl HP sauce
  • sojasauce
  • sort peber
  • 2 spsk worcestershire sauce
  • ca. 2 dl appelsinsaft
  • 1 spsk eddike

Skær kyllingebrysterne i 2-3 strimler, på langs. Vrid baconen rundt om, og sæt den evt. fast med en kødnål. Grill kyllingen, til den er mør.

Sauce:
Svits løget i en gryde og kom de resterende ingredienser i. Lad saucen koge i et par minutter.
Servér til kyllingen, sammen med ris og salat.

Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori: