Kylling i yoghurtmarinade

Kylling i yoghurtmarinade er grillet enten i ovnen eller på grillen. Den kan serveres på kogt tagliatelle på italiensk maner. Eller med dit yndlingstilbehør.

Til 4 personer
  • 1 kylling
  • 2 ds yoghurt
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 1/2 fed hvidløg
  • 2 tsk oregano
  • 1 tsk paprika
  • 2 tsk salt

Rens kyllingen og skær den i 6-8 stykker. Bland yoghurt, olie, presset hvidløg, citronsaft og krydderi sammen. Kom kyllingen i et ildfast fad og hæld blandingen over.

Lad det trække i 6-8 timer, eller natten over. Grill kyllingen i ovnen, i cirka 15 minutter, på hver side, eller til den er mør.

Servér med kogt tagliatelle og agurkesalat.

Indsendt af
d.
26.11.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
26.11.08.
Kategori: