Pastasuppe

Pastasuppe er et mættende måltid. Du kan tilføje alle mulige grøntsager til suppen, samt krydre den efter smag. Den smager bedst serveret med nybagt brød.

Ingredienser
  • 1 løg
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk basilikum
  • 1 ds tomater
  • 1 l vand
  • 1 tsk oksebouillon
  • 1 tsk grøntsagsbouillon
  • 1 spsk chilisauce
  • 2 spsk ketchup
  • 100 g gulerødder (i skiver)
  • 200 g blomkål eller broccoli, delt i buketter
  • 1/2 l madlavningsfløde
  • 80 g spaghetti eller pasta
  • 1 dl vand (koldt)
  • 3 spsk mel
  • salt
  • sort peber

Hak løget og svits det i olie. Drys basilikum over og lad det simre. Tilsæt tomater, vand, bouillon, chilisauce og ketchup. Lad det koge i cirka 5 minutter, ved svag varme. Tilsæt gulerødder og blomkål/broccoli og kog det i cirka 7 minutter.

Tilsæt madlavningsfløde og spaghetti og kog det i 5 minutter. Bland 1 deciliter koldt vand og 3 spiseskefulde mel sammen og jævn suppen med det. Lad den koge i 2-3 minutter. Krydr med salt og peber. Servér med nybagt brød.

Indsendt af
d.
26.11.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
26.11.08.
Kategori: