Laks i ovn med kartoffelroser

Har du lyst til at servere laks på en ny og spændende måde? Så skal du prøve laks i ovn med kartoffelroser. Den seer rigtig godt ud og den smager også dejligt!

Ingredienser
  • 1 1/2 laksefilet
  • 3 1/2 løg
  • salt
  • peber
  • olie eller smør til stegning

Kartoffelroser

  • 1/2 kg kartofler
  • 2 spsk smør
  • 1 æg
  • salt
  • stødt muskatnød (efter smag)
  • revet ost til drys

Skær laksen i mundrette stykker og svits den hurtigt i olie. Læg den derefter i et ildfast fad. Brun løget og drys det over.

Kog kartoflerne, pil dem og mos dem fint. Smelt smørret og rør det i kartoffelmosen. Lad det køle. Rør ægget i og tilsæt krydderier. Sprøjt kartoflerne med en kagesprøjte på fisken. Drys revet ost over og bag, ved 200 grader, i 10-20 minutter. Servér med salat og ristet brød.

Indsendt af
d.
26.11.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
26.11.08.
Kategori: