Ægnudler med grøntsager
Æggenudler med grøntsager er et billig måltid, der smager fantastisk. Retten kan nydes for sig, sammen med godt brød eller bruges som tilbehør til kød og fisk.
- 1 pk ægnudler
- 3 gulerødder
- 1/4 hoved hvidkål
- 1 forårsløg
- 3 spsk østerssauce
- 3 spsk sojasauce
- 1 spsk krydderier (efter smag)
- 1 spsk sukker
- 5 1/2 spsk olie
Skær grøntsagerne i strimler. Kog nudlerne i cirka 5 minutter. Hæld vandet fra og skyl nudlerne med koldt vand.
Varm olien i en wok. Kom grøntsagerne på panden og steg dem i 2 minutter.
Tilsæt sojasauce og østerssauce. Rør det sammen og tilsæt derefter nudlerne. Tilsæt sukker og krydderier. Lad det simre i et øjeblik og servér.