Gullasch

En fedtfattig opskrift på gullasch med lutter gode og sunde ingredienser. Serveres med ris og en skål salat.

Til 4 personer
  • 680 g svinekød
  • 100 g løg (små hele)
  • 1 1/2 fed hvidløg
  • 1 spsk paprika
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 500 g tomater
  • 4 dl bouillon
  • salt
  • peber
  • lidt timian
  • 2 tsk mel (til jævning)

Kødet steges, så al fedt er ude af det. Herefter skæres kødet i fingertykke strimler og kommes i en gryde.

De små løg tilsættes sammen med paprika og hvidløget. Spæd med bouillon og lad kødet snurre i ca. ½ time inden de strimlede peberfrugter og ituskårne tomater tilsættes.

Smag til med salt, peber og paprika, og lad retten småsnurre til kødet er helt mørt.
Server med løse ris, og en stor skål blandet salat.

Indsendt af
d.
26.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
26.01.03.
Kategori: